Ontdek jouw dantefactor!

Dante factor

Plezier in het leven is onlosmakelijk verbonden met plezier in het werk. Hoe is het eigenlijk met jouw plezier in het werk? Ga jij iedere werkdag gepassioneerd aan het werk? Of zou je liever iets anders doen om je brood mee te verdienen?

Wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd aan de universiteit van Utrecht, toonde o.a. aan dat de mate van passie voor je werk,  je geloof in eigen kunnen en je groeimotivatie bepalen hoe je in dit werk presteert en hoe tevreden je erover bent. Kunstenaars uit de Renaissance- o.a. Leonardo Da Vinci, Botticelli, en Dante Alighieri- beschikten over een hoge mate van deze kern ingredienten.

De Renaissance bracht focus op de mens in alles wat zij deed. De mensen ontdeden zich van “de buitenkant” en drongen door tot hun “eigen kern” en pollijste deze tot een ware diamant. Wij zijn eigenlijk ook allemaal ruwe diamanten,  stenen die gaande weg het leven worden gevormd en gestimuleerd een bepaalde richting op te gaan. 

Maar in hoeverre dring jij door tot je “eigen kern”? Werk jij vanuit passie? Met rotsvaste overtuiging van eigen kunnen? werk je om dagelijks te kunnen groeien en leren als mens en niet alleen voor het geld? Wanneer je lang moet nadenken over het antwoord dan is de dantefactor workshop echt iets voor jou. 

De dantefactor organiseert ieder jaar in April, Mei, Juni en September, Oktober weer 3- daagse dantefactor workshops in het decor van de Renaissance- Italie. In interactieve enerverende workshops worden hulpmiddelen aangereikt voor het (her) ontdekken van passie, het sterken van het geloof in eigen kunnen en zullen er handvatten worden aangereikt om groeimotivatie in de praktijk te brengen. Een 3 daags verblijf omringd met de schoonheid van het Toscaanse heuvellandschap. www.vakantie-in-toscane.nl kan deze dantefactor workshops al aanbieden vanaf € 399,- vraag bij ons ook het volledige programma aan.

woonhuis

Ga terug