Tipico Toscana

Tipico Toscana

Verscholen tussen de straten van een van de meest pittoreske dorpjes van Toscane, ligt deze geweldige oase van rustiek en charme. Zodra de toegangspoort is gepasseerd smelten Toscane en een droomvakantie samen waar privacy en rust sleutelwoorden zijn. Maar liefst 7 appartementen en 2 Toscaanse cottage woningen bieden het decor voor een onvergetelijke vakantie. In het hart van Toscane, met de bezienswaardigheden zoals Volterra, San Gimignano en Montaine in de directe omgeving.

Tipico Toscana is het decor voor het echte Toscane, met 7 Toscaanse appartamenten en 2 Toscaanse "cottage" woningen welke gelegen zijn op het landgoed waar respekt heerst voor de landelijke traditie. Alle appartementen zijn uitgerust met comfort, hebben een eigen ingang met terras en zijn voorzien van orgineel 19e eeuwse meubelen. Het landgoed is pragmatisch aangelegd, heeft een fleurige vormgeving en heeft een ruim zwembad (13x7m,  van 1.20- 1.50).

Cottage Sassolina

Cottage Sassolina

Deze cottage is ideaal voor 8 tot 12 personen. De cottage deed vroeger dienst als plaatselijke school en is na de restauratie en modernisatie de plaats om heerlijk te genieten van Toscane. Gelegen op een afgeschermd eigen terrein met verschillende terassen is er een geweldige panorama op Volterra en het heuvellandschap. De orginele pizza oven en barbeque geeft de mogelijkheid om hier ook de Italiaanse kookkunsten te ontwikkelen. Een eigen prive zwembad (6 x 9m) maakt deze cottage tot een felbegeerd vakantie onderkomen.

In de cottage zijn twee appartementen (il Glicine; 110m2 en la Magnolia; 95m2) gehuisvest met ieder een eigen ingang. De appartementen zijn met elkaar verbonden waardoor de cottage een ideaal onderkomen biedt voor grote,- of meerdere gezinnen. De cottage is voorzien van meubilair uit begin 20e eeuw, waaronder stijlvolle kroonluchters, kasten, banken en bedden. De cottage heeft een gezamenlijke vaatwasmachine maar in ieder appartement een koelkast, electrische oven, toaster, fornuis en koffiemachine.

Il Glicine heeft een ruime lounge met eetgelegenheid en een openhaard. Vervolgens zijn er vanuit de gang 2 slaapkamers en 2 badkamers te bereiken. La Magnolia heeft een ouderlijke slaapkamer met een "queen size bed", een slaapkamer met 2 enkele bedden en een ruime badkamer. Beide appartementen zijn uitgerust met sateliet TV.

Cottage Rafaello

Deze woning ligt geheel vrij op het landgoed en is ideaal voor 5 personen. De woning ligt beschut en heeft een eigen parkeergelegenheid. De cottage is voorzien van meubilair uit eind 19e en begin 20e eeuw, waaronder stijlvolle kroonluchters, kasten, banken en bedden. De cottage heeft 2 slaapkamers, een badkamer, eetgelegenheid, keuken met koel-vriescombinatie, oven en fornuis. De cottage heeft een eigen terras met barbeque en panorama view. Het appartement is uitgerust met een kluis en sateliet TV.

Cottage Rafaello

De appartementen van Tipico Toscana zijn speels en in lijn verdeeld over het landgoed. Vanuit ieder appartement is het geweldig uitkijken over het fantastische Toscaanse heuvellandschap. Alle appartementen zijn ingedeeld volgens de traditionele wooninrichting uit de 19e eeuw, de foto impressie van de inrichting is toepasbaar voor alle appartementen.

La scuola

Dit appartement (60m2) is ideaal voor 4 personen. De tuin biedt uizicht op de traditionele Toscaanse heuvelroutes. Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen, voorzien van meubilair uit de 19e eeuw. De kasten, schilderijen, kroonluchters maken het geheel af. Het appartement heeft 2 slaapkamers met 2 tweepersoonsbedden, een badkamer, een openhaard, eetgelegenheid, keuken met koel-vriescombinatie, oven en fornuis. Het appartement heeft zijn eigen ingang, terras met privacy voor relaxing. Het appartement is uitgerust met een kluis en sateliet TV.

Impressie wooninrichting

L'orciaia

Dit schattige appartement (48m2) is ideaal voor 2 tot 3 personen. Het appartement heeft als enige een dakterras met een geweldige panorama view. Ook dit appartement kent 19e eeuws meubilair. Het appartement heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer, een openhaard, eetgelegenheid, keuken met koel-vriescombinatie, oven en fornuis. Het appartement heeft zijn eigen ingang, een kluis en een eigen TV.

Convivio

Grenzend aan L'orciaia ligt het appartement Convivio (45m2) dat geschikt is voor 2 personen. Het appartement kent 19e eeuws meubilair en is knus. Het appartement heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer, een openhaard, eetgelegenheid, keuken met koel-vriescombinatie, oven en fornuis. Het appartement heeft zijn eigen ingang, een kluis en een eigen TV.

Impressie slaapkamerinrichting

Etrusco

Met een mooi uitzicht over tuin en zwembad ligt het appartement (90m2) dat geschikt is voor 5 personen. Het appartement kent 19e eeuws meubilair en voldoet aan het typische "Toscane" beeld. het appartement heeft 2 slaapkamers met 2 tweepersoonsbedden, woonkamer, een badkamer, een openhaard, eetgelegenheid, keuken met koel-vriescombinatie, oven en fornuis. Het appartement heeft zijn eigen ingang, een kluis en een sateliet TV.

Granaio

Centraal op het landgoed ligt appartement Granaio (80m2) dat geschikt is voor 4 personen. Het appartement kent 19e eeuws meubilair en voldoet aan het typische "Toscane" beeld. Het appartement heeft 2 slaapkamers, met 2 tweepersoonsbedden, een badkamer, een openhaard, eetgelegenheid, keuken met koel-vriescombinatie, oven en fornuis. Het appartement heeft zijn eigen ingang, een kluis en een sateliet TV.

Impressie badkamerinrichting

Granaio

Limonaia

Onder de schaduwzijden van een oude "Albero" ligt het appartement (80m2) dat geschikt is voor 4 personen. Het appartement kent 19e eeuws meubilair en voldoet aan het typische toscane beeld. Het appartement heeft 2 slaapkamers, met 2 tweepersoonsbedden, een badkamer, een openhaard, eetgelegenheid, keuken met koel-vriescombinatie, oven en fornuis. Het appartement heeft zijn eigen ingang, een kluis en een sateliet TV.

Impressie zwembad

Limonaia

Il Belvedere

In het knusse dorpje ligt, op de eerste verdieping van een gerestaureerde villa, het appartement Belvedere (100m2).  Het appartement heeft 2 tweepersoonskamers en 1 eenpersoonskamer, 3 badkamers met douche, buitenterras, koel-vriescombinatie, vaarwasmachine en een openhaard. Het appartement heeft een kluis en sateliet TV en een eigen parkeerplaats.

 

Prijslijst   appartementen 14-03 tot 09-05 09-05 tot 28-06 28-06 tot 29-08
  26-09 tot 31-10 29-08 tot 26-09  
Cottage   sassolina 8+4 personen € 1.790,- € 2.490,- € 2.990,-
Cottage   raffaello 4+1 personen € 1.090,- € 1.390,- € 1.590,-
La   scuola 4 personen € 890,- € 1.190,- € 1.390,-
L'orciaia   3 personen € 790,- € 1.030,- € 1.130,-
Convivio   2 personen € 730,- € 890,- € 990,-
Etrusco   4+1 personen € 990,- € 1.290,- € 1.490,-
Granaio   4 personen € 990,- € 1.290,- € 1.490,-
Limonaia   4 personen € 950,- € 1.230,- € 1.490,-
Belvedere   6 personen € 1.090,- € 1.390,- € 1.590,-

Finale schoonmaak:

  • Sassolina 130 Euro
  • 3 kamer appartement 85 Euro
  • 4 kamer appartement 95 Euro

Openhaardhout 10 Euro per mand Voorzieningen Op het landgoed zijn goede parkeermogelijkheden. Ook is er gelegenheid tot het huren van mountainbikes. In het dorp bevindt zich een kleine buurtsuper, een gezellige bar/restaurant en een traditioneel Italiaans restaurant. In Montaione zijn o.a. de grotere supermarkten Penny en COOP.

Informatie aanvragen

Wat is de som van 1 en 9?
 

Wat is een verificatievraag?

Een verificatievraag is een test om computers en mensen uit elkaar te houden, om te voorkomen dat programma's automatisch berichten kunnen versturen via de website (over het algemeen met als doel te spammen).