Il Casale Toscana

Il Casale Toscana

Daar waar de rust altijd heerst, in een omgeving waar er maar enkele van zijn op de hele wereld. Deze geweldige accommodatie prijkt met trots tussen ons aanbod. Met verve een plaatje waar eenieder zich van stress en uitputting kan ontdoen. Op een landgoed waar een tiental kamers, verdeeld over 3  "casa's" de omgeving kleuren. Het is niet alleen een geweldig verblijf, maar er bevindt zich hier ook de allerbeste vegetarische keuken van Italie. Bekend van het gastronomisch en culinair hoogstaande recepten boek  "Vegeterranean", dat mogelijk werd gemaakt door Antoinette Hertsenberg.

IL Casale Toscana

Iedere dag een gegarandeerde vip plaats aan het zwembad. De accomodatie is gelegen op 25 hectare grond, omringd met olijfbomen, een oase van rust. Niet alleen relaxen maar deze bestemming ligt dusdanig centraal om ook prachtige wandelroutes te lopen met het uitzicht over het meer van Trasimeno.

De trots van deze accomodatie is toch echt wel de excellente vegetarische keuken. Alberto en Malu zijn erin geslaagd een geweldige menukaart aan te bieden. Een overheersende mediterane invloed met hier en daar haute cuisine. Niet voor niets werden er vele prijzen door het duo in de wacht gesleept. Samen zijn de koks goed voor meer dan 20 jaar professie in deze keuken.

kookcursussen

Deze accomodatie is regelmatig het middelpunt  van italiaanse kook,- en reisprogramma’s en neemt zelfs een plaats in van de Michelin gids. Il casale Tuscany geeft de mogelijkheid om de geweldige steden Assisi, Siena en Gubbio binnen een uur te bezoeken. Voor de kook liefhebbers zijn er op verzoek ook kookcursussen.

maaltijden

Ook op verzoek kunnen er dieet maaltijden bereid worden, zoals glute,- zuivel,- en eiwit vrije gerechten.Er bestaat ook de kans de locale zwarte truffle te proeven van Norcia of de locale kaas  “formaggio di fossa”. En om alles compleet te maken worden de maaltijden geserveerd met geweldige Italiaanse wijnen waaronder de Brunello en Barolo.

Il Casale Tuscany

De 10 kamers liggen verdeeld over 3 aparte stenen casa’s, welke allemaal ontworpen zijn door de eigenaar van deze accomodatie. Alle kamers zijn uitgerust met modern comfort zoals, telefoon, teakhouten meubilair, orginele olieverfschilderijen en hebben gezellige patio’s of veranda’s om de zwoele avonden door te brengen. Ideaal voor 2 tot 4 personen.

Ligging van Il Casale Toscana

In het provincie grensgebied van Toscane. Kleurend en omringd door het meer van Trasimeno, Montepulciano en Perugia. Daar ligt in Tavernelle dit geweldige landgoed.

Prijslijst   kamers 2008 21-03 tot 31-05 01-06 tot 30-09 01-10 tot 31-10
       
Casa   Tuscany € 90,- € 110,- € 90,-

Voorzieningen

Op het landgoed zelf zijn goede parkeer,- was,- en spelmogelijkheden. Dus een ideale accomodatie waar ook kinderen zich prima kunnen amuseren.

Informatie aanvragen

Wat is de som van 5 en 6?
 

Wat is een verificatievraag?

Een verificatievraag is een test om computers en mensen uit elkaar te houden, om te voorkomen dat programma's automatisch berichten kunnen versturen via de website (over het algemeen met als doel te spammen).