Il Casale Rustico

Il Casale Rustico

Midden in het Toscaanse heuvellandschap ligt op een riant landgoed deze Casale Rustico. Niet ver van het plaatsje Pietraviva en Ambra huist, in een volledig gerestaureerd 19de eeuwse villa, een scala aan appartementen. Heerlijk voor gezinnen met jonge en opgroeiende kinderen. Op het landgoed bevinden ook 2 landhuizen welke grotere gezinnen kunnen onderbrengen. De accomodatie ligt dusdanig mooi dat de rust diep in de porien kan trekken. Bij deze accomodatie zijn Arezzo, Siena, het oogstrelende Cortona en Perugia prima aan te rijden.

Grandisimo "Incrociata"

In de 19 eeuwse casa liggen 6 heerlijke appartementen, waarvan er 3 op de begane grond zijn gelegen en 3 op de eerste verdieping. Op het landgoed van ruim 1000 m2 is het goed vertoeven, een heerlijk uitzicht over de bomen en het toscaanse landschap. Wij mogen met trots spreken over "het mooiste" stukje Europa. Nabij de appartementen ligt het ruime zwembad van 15 bij 7 meter, staan de tafel tennis en het tafel voetbalspel. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

Dispensa

Dispensa

Dit appartement (45 m2) is goed voor 2 tot 4 personen en ligt op de begane grond, een heerlijke woon/keuken waarin o.a. een slaapbank. Via de woonkeuken komt men in de 2 persoons slaapkamer en badkamer met douche. Het appartement is ook uitgerust met een TV. Buiten kan men heerlijk ontbijten en dineren onder de pergola met haar toscaanse druiven.

Dispensa

Arco

Arco

Dit appartement (62 m2) is goed voor 4 tot 6 personen en ligt centraal van de casa. Een heerlijke woon/keuken waarin o.a. een slaapbank. Via de woonkeuken komt men in de 2 slaapkamers (waarvan 1 met een 2 persoonsbed, de ander met 2 enkele bedden). Tussen de slaapkamers ligt de badkamer met douche en toilet. Het appartement is ook uitgerust met een TV. In dit appartement heeft men de mogelijkheid zich terug te trekken onder de veranda.

Arco

Greppia

Greppia

Dit appartement (56 m2) ligt aan de rechterzijde van de casa en is goed voor 4 personen. Een heerlijke woon/keuken op de begane grond waarin o.a. een bank. De slaapkamers (waarvan 1 met een 2 persoonsbed, de ander met 2 enkele bedden) bevinden zich op de eerste verdieping. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer met douche en toilet. Het appartement is ook uitgerust met een TV. Op de begane grond heeft men een eigen prive veranda.

Colombaio

Colombaio

Dit appartement (75 m2) ligt op de eerste verdieping van de casa en is goed voor 6 personen. Een heerlijke ruime woon /keuken waarin o.a. een slaapbank, verder een 2 persoons slaapkamer, met en-suite, en een badkamer met douche en toilet. Via de trap (spiraal) komt men in de 2e slaapkamer, met en-suite, waar zich 2 enkele bedden bevinden). Het appartement is ook uitgerust met een TV.

Colombaio

Granaio

Granaio

Dit appartement (45 m2) ligt op de eerste verdieping, in het hart, van de casa en is goed voor 2 tot 4 personen. Een heerlijke woon/keuken waarin o.a. een slaapbank. Via de woonkeuken komt men in de 2 persoons slaapkamer (2 persoonsbed) en badkamer met douche. Het appartement is ook uitgerust met een TV. Buiten kan men heerlijk ontbijten en dineren onder de gezellige veranda welke uitzicht geeft op de toscaanse heuvels.

Cantina

Cantina

Dit appartement (50 m2) ligt op begane grond, aan de voorzijde van de casa, en is goed voor 4 tot 6 personen. Een heerlijke woon /keuken waarin o.a. een slaapbank. In dit appartement een 2 persoons slaapkamer (2 persoonsbed) en een iets kleinere kamer waarin 2 enkele bedden (kop aan kop geplaatst). Voorts is er een badkamer met douche en toilet. Het appartement is ook uitgerust met een TV. Buiten heeft men een eigen prive veranda.

Cantina

Casa Capanna

Casa Capanna

Op het landgoed ligt een knus en zeer toscaans appartement. Dit appartement (55 m2) ligt geheel vrij en is goed voor 4 tot 6 personen. Alle kamers zijn gelegen op de begane grond met een eigen keuken, woonkamer, openhaard en een slaapbank. Via de woonkamer komt men in de 2 slaapkamers (waarvan 1 met een 2 persoonsbed en 1 met enkele bedden) en bij de badkamer met douche en toilet. Het appartement is uitgerust met een TV en heeft een beschutte prive veranda van toscaanse druiven.

Casa Miravalle

Casa Miravalle

Ook op het immense landgoed diep tussen de wijnranken staat Casa Miravalle (100 m2). Deze casa ligt ongeveer 50 meter van casa "Incrociata" en kijkt uit op de Ambra vallei. Deze casa is goed voor 6 tot 8 personen en heeft allerlei exclusiviteiten. Op de begane grond treft men de keuken uitgerust met  o.a. een vaatwasmachine en electrische oven. Een zeer ruime woonkamer met slaapbank en openhaard en daarbij een apparte eetkamer. Via de woonkamer komt men in de eerste slaapkamer, met een 2 persoonsbed, en bij de badkamer met douche en toilet. Op de eerste verdieping treft men 2 slaapkamers (waar 1 met een 2 persoonsbed en 1 met enkele bedden). Ook is op de eerste verdieping de 2e badkamer met douche en toilet. Buiten heeft men een eigen, veranda, garage, zwembad (10 x 5m), tuin, oven en barbeque.

Prijslijst   appartementen 07-01 tot 27/5 28-/5 tot 01/7 02/07 tot 19/08
    24-12 tot 06-01
17-09   tot 23-12 20/8 tot 16-09  
Dispensa   4 personen € 375,- € 450,- € 600,-
Granaio   4 personen € 340,- € 450,- € 600,-
Arco 6   personen € 475,- € 600,- € 800,-
Greppia   4 personen € 475,- € 600,- € 850,-
Cantina   6 personen € 475,- € 600,- € 850,-
Colombaio   6 personen € 425,- € 525,- € 700,-
Casa   Capanna 6 personen € 600,- € 700,- € 900,-
Casa   Mirravalle 8 personen € 1.200,- € 1.300,- € 1.550,-
       
*eind schoonmaak Miravalle € 60,- € 60,- € 60,-
*Extra   bed 25,- en borg 50,-      

Boodschappen zijn te doen in Ambra, bakker Alberto Viettni aan de Via Trieste. Kleine boodschappen aan de Via Dante. Grotere supermarkten zijn te vinden in Bucine en Montevarchi.

Informatie aanvragen

Bereken het volgende: 4 plus 5.
 

Wat is een verificatievraag?

Een verificatievraag is een test om computers en mensen uit elkaar te houden, om te voorkomen dat programma's automatisch berichten kunnen versturen via de website (over het algemeen met als doel te spammen).