di Maremma

di Maremma

Na het passeren van de prachtige Bolgheri streek, Elba en Orbetello ligt op de grens van Toscane met Lazio het landgoed di Maremma. Vanaf het landgoed is uit te kijken over de Middellandse Zee. Deze accomodatie heeft 4 knusse, praktische appartementen en is de vakantieplek voor diegene op zoek naar een gecombineerde strand, bad en cultuur vakantie. Het aantrekkelijke van deze accomodatie is nl. haar ligging, op berijdbare afstand van de culturele trekpleister Rome, of Orvieto en op slechts 15 minuten rijden van zee.

Het landgoed di Maremma bevat 4 knusse, praktische en sfeervolle appartamenten met een woongedeelte, ingerichte keuken voorzien van oven, kookunit (gas) koel vriescombinatie, satelliet TV, cv, airconditioning en privé terras met barbecue.  Het landgoed heeft een ruim zwembad dat gelijkmatig afloopt. Alle appartementen bevinden zich op de begane grond zodat deze makkelijk toegangbaar zijn. Ieder appartement heeft een prive veranda met een achtertuin daarbij is het zwembad afgeschermd.

Appartementen Dodici en Quattordici

Appartementen Dodici en Quattordici

Appartementen Dodici (12) en Quattordici (14) zijn appartementen voor 4 tot 6 personen. Deze appartementen maken deel uit van een reeks aaneengeschakelde appartementen, met ieder een veranda van waar een geweldige zonsondergang is te bewonderen. Appartement Dodici ligt als eerste van het blok van vier appartementen omringd door gazon. Appartement Quattordici ligt centraal en iets beschut.

Via de entree komt men direct in de woon-eetkamer met o.a. een zitgedeelte waaronder een slaapbank, keuken, eettafel en TV meubilair. Grenzend aan de woonkamer liggen 2 slaapkamers, (waarvan 1 met een tweepersoonsbed, en 1 met 2 singlebedden) en de badkamer (voorzien van douche, wastafel, toilette en wasmachine). Door de ruimere woonkamer indeling kan de slaapbank ook nog dienst gaan doen als bed (kinderen tot 10 a 11 jaar). Het appartement is ook voorzien van een beschutte achtertuin met barbeque en ligstoelen.

Appartementen Tredici en Quindici

Appartementen Tredici en Quindici

Appartementen Tredici (13) en Quindici (15) zijn appartementen voor 4 tot 6 personen. Deze appartementen maken ook deel uit van de reeks aaneengeschakelde appartementen, met ieder een veranda van waar een geweldige zonsondergang is te bewonderen. Appartement Tredici ligt centraal, is half omringd door gazon en een geweldige olijfboom. Appartement Quindici is het laatste appartement uit de reeks en omringd door gazon.

Via de entree komt men direct in de woon-eetkamer met o.a. een zitgedeelte waaronder een slaapbank, keuken, eettafel en TV meubilair. Grenzend aan de woonkamer liggen 2 slaapkamers, (waarvan 1 met een tweepersoonsbed, en 1 met 2 singlebedden) en de badkamer (voorzien van douche, wastafel, toilette en wasmachine). Door de ruimere woonkamerindeling kan de slaapbank ook nog dienst gaan doen als bed (kinderen tot 10 a 11 jaar). Het appartement is ook voorzien van een beschutte achtertuin met barbeque en ligstoelen.

Prijslijst   appartementen 01-01 tot 31-05 01-06 tot 30-06 01-07 tot 31-07 01-08 tot 31-08
  01-10 tot 01-01 01-09 tot 01-10    
Dodici € 510,- € 640,- € 900,- € 1.020,-
Tredici € 510,- € 640,- € 900,- € 1.020,-
Quattordici € 510,- € 640,- € 900,- € 1.020,-
Quindici € 510,- € 640,- € 900,- € 1.020,-

Extra:

  • Airconditioning 0.23 Euro per Kw/u, achteraf.
  • Zwembad geopend van 1 mei t/m 30 September.

Voorzieningen Op het landgoed zelf is een beschutte parkeerplaats, speelmogelijkheden en er staan een paar mountainbikes volgens Italiaanse maatstaf. Dus voor  voor hele korte ritjes. Op ca. 15 minuten is er de plaatselijke Spar te bezoeken, hier kunnen alle boodschappen worden gedaan. Naast een supermarkt zijn er bakker, kruidenier, kiosk, benzinestation, pizzaria's e.d. te vinden. Er zijn 2 geweldige lokaties waar, samen met de lokale jet-set, ook een geweldige strandvakantie kan worden doorgebracht.

Informatie aanvragen

Wat is de som van 9 en 6?
 

Wat is een verificatievraag?

Een verificatievraag is een test om computers en mensen uit elkaar te houden, om te voorkomen dat programma's automatisch berichten kunnen versturen via de website (over het algemeen met als doel te spammen).